Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IF Nyedshov

Följ

IF Nyedshov

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn IF Nyedshov
Adress Hjuldonsvägen 2
Postadress 65561 Molkom
E-post info@nyedshov.se
Orgnr 873200-0917
Swish 1235752878
Kontonr 111-6813

Om IF Nyedshov

Välkomna till IF Nyedshov, fotbollsklubben i Molkom

Molkom är en tätort 3 mil nordöst om Karlstad, med ca 2000 invånare. Namnet kommer från den gård som fanns här i början av 1500-talet, och som senare gav namn åt järnvägsstationen. På 1800-talet var Molkom ett av Värmlands största bruk, och fortfarande finns många industriföretag - speciellt inom stålbranschen. Från orten kommer också några väl kända profiler såsom exempelvis Ulf Malmros, filmregissör, som i några av sina filmer inspirerats från sin uppväxttid i Molkom (även om de faktiskt inte är inspelade på orten), Per-Erik Jonsson ishockeytränare för bla Färjestad BK, Skellefteå AIK m fl men också som aktiv hockeyspelare i IF Nyedshov i sin ungdom, Ann-Louise Skoglund, guldmedaljör 400 m häck i Aten 1982 och en rad finfina placeringar inom svensk Friidrott samt musikbröderna Rongedals som även de har ett förflutet som fotbollsspelare i IF Nyedshov.

IF Nyedshov bildades 1928 och firade 90 års jubileum 2018. IF Nyedshov ishockey avvecklades i början av 2000-talet och sedan dess är det fotboll som är föreningens största verksamhet. I seriespel kan vi idag se A-lag (div 4) och ett U-lag (div 7) på herrsidan samt ett antal pojk- och flicklag. Tyvärr finns det i dagsläget inget underlag för ett damlag.

Fotbollen i Molkom följs med ett stort intresse och engagemang vilket visas genom fantastiska publiksiffror vid Molkoms IP. Fotbollen har ett publiksnitt som väl matchar de större lagen i Värmland.

Verksamheten bedrivs på Molkoms Idrottsplats där också föreningen klubbstuga är belägen. En idyllisk plats med fotbollsplaner, stora grönytor i en naturskön miljö. Vill DU veta mer om IF Nyedshov, kontakta oss gärna via info@nyedshov.se

Varmt välkommen till fotbollsföreningen IF Nyedshov och Molkoms IP