Hoppa till sidans innehåll

Ytterligare nyförvärv inför 2018

01 JAN 2018 14:26
Värvning nummer två för Nyedshovs herrlag inför kommande säsong är en 24-årig stockholmare som var på vippen att spela upp sitt lag i division 3 förra säsongen. Emanuel Andersson kommer enligt hörsägen bli seriens snabbaste spelare.
  • Skapad: 01 JAN 2018 14:26

Det kommer kräva sin motståndare att markera Emanuel när han tar fart på sin kant. Tränarparet Dullum/Johanssons ord om denna värvning:
Ibland ska man ha tur! Med lite flyt och kontakter i Upplandsfotbollen fick vi nys om att Emanuel skulle flytta till Karlstad för studier och kontakt togs. Emanuel testade några gånger under hösten och har nu varit med under tidiga försäsongen när han i dagarna bestämde sig att komma till Nyedshov.

Det vi sett av Emanuel är bara positivt. En mycket positiv person som direkt kommit in i gruppen. Han har under sina första träningar visat prov på extrem snabbhet och är samtidigt en riktigt slitvarg. Egenskaper som värderas högt i kollektivet Hovet.
Att locka spelare med meriter högre upp i seriesystemet är alltid svårt men den här gången hade vi lite flax och hittade en bra person, i rätt ålder, som vi hoppas och tror kommer att bidra rejält med snabbhet och hårt jobb 2018. 

Emanuels egna ord: 
Emanuel Andersson 24 år och kommer från Vallentuna, norr om Stockholm. Har nu flyttat till Karlstad för studier. Jag spelade förra säsongen i GOIF Kåre. Ett lag som gjort en succeresa och förra säsongen var ett topplag i div 4 Uppland där vi tyvärr förlorade kvalet upp till division 3. Jag har tidigare främst spelat som yttermittfältare. Mina styrkor är att jag är snabb och gillar att springa mycket på planen.

Välkommen till Hovet, Emanuel. 

Skribent: Karin Forsberg
Epost: Adressen Gömd
IF Nyedshov - Div 5 östra herrar
Box 35
660 60 Molkom
Telefon: 0700018340
E-post: This is a mailto link

 

 

  

      

  

 

  MOLKOM-BIOVÄRME

 

  molkoms-el12

 

  Tågmark Din Mäklare!

 

 Moelven skog AB

 

 molkoms-pizza12

 

 

 

Postadress:
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
66060 Molkom

Besöksadress:
Molkoms IP, Hjuldonsvägen 2b
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: 0700018340
E-post: This is a mailto link

Se all info