Hoppa till sidans innehåll

Vilken urladdning!!!

25 JUN 2019 21:37
Lesjöfors – Nyedshov herr 2 – 10 (2 – 4). Förutsättningarna var perfekta inför matchen.
  • Skapad: 25 JUN 2019 21:37

Endast Jon Fatnassi var bortrest, men istället var Emanuel Andersson, Henrik Nordblad och Markus Andersson tillbaka. Nyedshov bytte även målvakt där Rickard Andersson startade för första gången i seriespel på över en säsong efter sin knäskada.

Vi var lite oroliga inför matchen för planens skick efter det ihärdiga regnandet men den hade klarat vätan mycket bra och inbjöd till skönspel.

Dock bjöd inte Nyedshov upp till något skönspel första 15 minuterna. Ett hungrig och hårt kämpande Lesjöfors försvarade sig bra och var giftiga på sina omställningar och det var just på en omställning som de också gjorde 1-0 efter 10 minuter. 

Nyedshov jobbade sig dock in i matchen och började hitta spelet efter 20 minuter. Vändningen kom på 5 minuter efter mål av Mikael Björemo och Andreas Bengtsson (målskytt för tredje matchen i rad). När Fredrik Thörnqvist sedan antecknas för 1-3 efter 39 minuter såg det ut som man stängt matchen. 

Men Lesjöfors fick ytterligare en omställning som ledde fram till ett farligt frisparksläge. Frisparken sköts under muren och in i mål fram till 2-3. Nyedshov fortsatt dock tugga på och gjorde 2-4 mycket snyggt efter ett perfekt inlägg av Martin Ström fram till Patrik Bengtsson som nickade in 2-4.

Halvtidssnacket var positivt och vi var helt överens om att köra på offensivt. Nyedshov började i minut 55 byta in spelare och dessa byten gav positiv energi. Efter ett helt gäng missade chanser kommer till sist spiken i kistan i minut 75 genom Mikael Björemo. Och fortsätter vi med klyschorna så blev det rejält proppen ur mot ett allt tröttare och mer uppgivet Lesjöfors. Mikael Björemo gör 2-6 i minut 82 innan Fredrik Thörnqvist hittar rejäl feeling och gör 4 mål mellan minut 87 och 92 fram till 2-10.

Skönt med en rejäl urladdning efter förlusten senast där alla 16 spelarna fick speltid och gjorde bra insatser. Matchens lirare mot Immetorp, Robin Granlund, fick nu äran att utse en ny bärare av Nyedshov-hjälmen och han valde Lesjöforsbördiga Henrik Nordblad, som stod för en mycket stabil insats och bland annat slog en kanonhörna fram till ett av Fredrik Thörnqvists mål. 

Nu väntar nästan två veckors träning innan nästa match, borta mot Viking, torsdag 23 maj.

Skribent: Karin Forsberg
Epost: Adressen Gömd
IF Nyedshov - Div 5 östra herrar
Box 35
660 60 Molkom
Telefon: 0700018340
E-post: This is a mailto link

 

 

  

      

  

 

  MOLKOM-BIOVÄRME

 

  molkoms-el12

 

  Tågmark Din Mäklare!

 

 Moelven skog AB

 

 molkoms-pizza12

 

 

 

Postadress:
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
66060 Molkom

Besöksadress:
Molkoms IP, Hjuldonsvägen 2b
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: 0700018340
E-post: This is a mailto link

Se all info