Hoppa till sidans innehåll

Resolut mittback gör comeback

01 JAN 2018 14:32
Värvning nummer tre för Nyedshovs herrlag är en comeback. Andreas Kvarnström har beslutat att ge fotbollen en ny chans efter en säsongs frånvaro.
  • Skapad: 01 JAN 2018 14:32

Tränarparet Dullum/Johanssons ord om denna värvning:
Ett kärt återseende och precis den profil på spelare vi vill ha in i laget. En Molkomskille som känner alla i laget och som spelat i Hovet hela livet. Andreas har verkligen visat att han menar allvar med sin nysatsning och varit aktiv på träningarna under den tidiga försäsongen.

Nu har vi inte sett honom på stor plan än men uppfattningen vi fått är precis som han beskriver sig själv. En resolut mittback som aldrig viker en tum. Dessutom med ett starkt huvudspel. Andreas kommer definitivt spetsa till konkurrensen i defensiven, som redan förra säsongen var vår starkaste lagdel. Det är dessutom en spelare som kommer tillföra ytterligare kvalitet vid offensiva fasta situationer, även det något som fungerade utmärkt säsongen 2017.

Andreas egna ord:
Andreas Kvarnström heter jag, är 24 år gammal och tänkte försöka slå mig in i laget igen efter 1,5 år från fotbollen (förutom strandfotboll i diverse asiatiska länder!). Väldigt sugen på att återuppta fotbollen efter att ha rest och jobbat mycket de senaste 1,5 året.

Då var Hovet det självklara valet, där jag spelat från att jag var 6 år. Har alltid spelat mittback och om jag skulle försöka nämna någon styrka som spelare är det väl trots min korta längd att jag vinner många nickdueller. Jag har aldrig varit värst snabb men kompenserat det med placeringsförmåga och spelförståelse. Har en väldigt stor vinnarskalle vilket kan vara både till fördel och nackdel. 

Mina förväntningar på laget i år är att kämpa för varandra och spela som ett lag och förhoppningsvis kunna bli ett etablerat lag i division 5. Självklart är väl målet för en vinnarskalle att vi ska vinna varje match och därmed vinna "femman" men vi får hoppas på att vi kan ha ett bra spel och att fotbollsintresset runt klubben fortsätter!

Välkommen tillbaka hem Andreas! 

Skribent: Karin Forsberg
Epost: Adressen Gömd
IF Nyedshov - Div 5 östra herrar
Box 35
660 60 Molkom
Telefon: 0700018340
E-post: This is a mailto link

 

 

  

      

  

 

  MOLKOM-BIOVÄRME

 

  molkoms-el12

 

  Tågmark Din Mäklare!

 

 Moelven skog AB

 

 molkoms-pizza12

 

 

 

Postadress:
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
66060 Molkom

Besöksadress:
Molkoms IP, Hjuldonsvägen 2b
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: 0700018340
E-post: This is a mailto link

Se all info