Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mellan Kils AIK – Nyedshov Herr 2 – 2 (1 – 1)

30 MAR 2020 10:14
Nyedshovs andra träningsmatch var precis som den första traditionsenlig, då man mötte Kil som man stött på under försäsongen även tidigare säsonger.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2020 10:14

Nyedshov kom till start med fyra helt nya ansikten i matchtruppen. Emil Fredriksson som presenterats tidigare, Sebstian Bohl som fostrats i Nyedshov men senaste säsongerna spelat ungdomsfotboll i Norrstrand men som nu vänt hem, Oliwer Nygren som även han spelat juniorfotboll i Nyedshov och nu åter fått suget på fotboll. Dessutom det utlovade nyförvärvet (som vi tyvärr inte kunnat få bild på än och presentationen får därmed vänta) - Sebastian Nyborg från Viking.

Nyedshov inledde matchen med ett ganska stort bollinnehav mot ett defensivt Kil och rullade mycket boll utan att komma till några större chanser. Istället var det Kil som tog ledningen på en omställning ganska tidigt i första halvlek. Nyedshov spelade med en hög press vilket också ledde fram till kvitteringen strax innan paus. En lyckade kollektiv press tvingade fram ett bolltapp av Kil som ledde till en straffspark. Fredrik Thörnqvist tog hand om straffen och gjorde inget misstag.

I andra halvlek får Nyedshov sin andra straff efter en tilltrasslad situation där bollen studsar på handen på en hemmaspelare. Fredrik Thörnqvist gjorde sitt andra straffmål för dagen efter att ha tryckt upp bollen i krysset. Kil kunde dock kvittera efter att Nyedshov tappat sina positioner i mitten av den andra halvleken.

Summeringen av matchen är att det var en riktigt positiv insats av Nyedshov. Samtliga spelare gjorde det riktigt bra och ”Nyedshovsandan” med det hårda jobbet för varandra gav aldrig Kil en lugn stund. Nu laddar vi inför nästa lördag då vi ställs för en ny bekantskap då vi möter Rottneros från den västra femman. Matchstart 11:00 på Calands Arena i Skattkärr.

Skribent: Karin Forsberg
Epost: Adressen Gömd
IF Nyedshov - Div 5 östra herrar 2021
Box 35
660 60 Molkom
Telefon: 0700018340
E-post: This is a mailto link

 

 

  

      

  

 

  MOLKOM-BIOVÄRME

 

  molkoms-el12

 

  Tågmark Din Mäklare!

 

 Moelven skog AB

 

 molkoms-pizza12

 

 

 

Postadress:
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
66060 Molkom

Besöksadress:
Molkoms IP, Hjuldonsvägen 2b
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: 0700018340
E-post: This is a mailto link

Se all info