Hoppa till sidans innehåll

Nyedshov herr – Hammarö FK 3 – 5 (2 – 4)

25 JUN 2019 21:32
  • Uppdaterad: 25 JUN 2019 21:32

Trupp-mässigt gjordes några förändringar mot senaste matchen då Emanuel Andersson och Henrik Nordblad var bortresta medan Markus Andersson var sjuk.

Det var positiva tongångar och spänd förväntan i matchtruppen inför matchen där vi visste att Hammarö skulle vara ett riktigt bra fotbollslag men där vi verkligen ville ge det en chans.

Detta skedde dock inte alls i praktiken. Hammarö satte en hög press som inte Nyedshov lyckades varken spela bort eller lyfta förbi. Istället bjöds det på misstag efter misstag från hemmalaget. Hammarö kom i anfall efter anfall och Nyedshov hade endast några strö-anfall under de första 20 minuterna. Hammarö tog mycket rättvist ledningen efter en kvart och ökade på till 0-2 efter 23 minuters spel.

Nyedshov var paralyserat men orkade ändå ta sig samman. Utan att egentligen spela bra så kvitterade man på 10 minuter efter två riktiga klassmål av Fredrik Thörnqvist. Lyckan varade dock inte länge utan Hammarö replikerar snabbt till 2-3 och bara några minuter får man en straff som man förvaltar fram till 2-4.

Det var rejält deppigt när vi kom in i paus men efter ett bra snack knöts det nävar och vi lovade varandra att ge det chansen i andra.

Spelet hackade fortsatt och Hammarö såg ut att ha bra kontroll på händelserna men lite från ingenstans får Andreas Bengtsson ett läge och gör 3-4. Hoppet tänds men släcks inte långt därefter då Hammarö slår in en mycket snygg frispark till 3-5.
Hjälmen delas endast ut vid segrar så Robin Granlund får behålla den en vecka till.

Inte mycket att säga om förlusten. Nyedshov förlorar mot ett för dagen klart bättre fotbollslag där offensiven med framför allt Tim Bergman, Simon Ericsson och Niklas Borggren håller för nivåer klart högre än division 5. Det vi får ta med oss är att 197 personer trotsar snö och kyla och kommer upp för att stötta laget.

Nu hoppas vi på en bra träningsvecka och att vi studsar tillbaka i bortamötet med Lesjöfors nästa fredag.

Skribent: Karin Forsberg
Epost: Adressen Gömd
IF Nyedshov - Div 5 östra herrar 2021
Box 35
660 60 Molkom
Telefon: 0700018340
E-post: This is a mailto link

 

 

  

      

  

 

  MOLKOM-BIOVÄRME

 

  molkoms-el12

 

  Tågmark Din Mäklare!

 

 Moelven skog AB

 

 molkoms-pizza12

 

 

 

Postadress:
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
66060 Molkom

Besöksadress:
Molkoms IP, Hjuldonsvägen 2b
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: 0700018340
E-post: This is a mailto link

Se all info