Hoppa till sidans innehåll

IF Nyedshov – Immetorps BK 2 – 1 (0 – 0)

28 APR 2019 21:42
Solen sken över Molkoms IP, de nya svartgula näten var på plats i målen och planen var ungefär som man kan förvänta sig i slutet av April. Vinden dock aningen för stark för att vara perfekt.
  • Skapad: 28 APR 2019 21:42

Två ändringar från truppen från förra veckan där Carl Forsberg var bortrest och Erik Andersson kurerade en stukad fot. In istället kom Rasmus Björkman.

Immetorp kom från en 1-3-förlust hemma mot IFK Kristinehamn i sin premiär, men hade då haft ledningen och varit riktigt bra så vi var förvarnade. Tyvärr hade vi svårt att omsätta en bra inställning i teorin i praktiken. Det var många slarviga passningar och förlorade andrabollar i den första halvleken, som inte går till historien som någon av de bättre.

I paus pratade vi om att nollställa. Det stod fortfarande 0-0 och inställning och fokus måste bli bättre. Och som ett brev på posten kom 1-0 efter bara några minuter i den första halvleken genom en hög gemensam press där vi vann andrabollen och kapten Andreas Bengtsson fick friläge som han förvaltade väl.

Nyedshov höjde sig efter målet och hade bud på 2-0 men en mycket tveksam frispark för Immetorp följdes av en än mer tveksam hörna som slogs direkt i mål och det var kvitterat. 
Men Nyedshov fortsatte tålmodigt att rulla boll på ett klart bättre sätt än i den första halvleken och efter ett mycket fint anfall på vänsterkanten hittar Mikael Björemo fram med en yttersida till Fredrik Thörnqvist som gör det matchavgörande målet. Immetorp flyttade upp sina positioner mot slutet men utan att få till det riktiga trycket och segern var iaf. från hemmatränarna till sist rättvis.

Att vinna matcher utan att spela sin bästa fotboll är också en styrka och det tycker jag att vi visar idag. Vi lägger frustrationen från den första halvleken bakom oss. Vi fortsätter spela enligt matchplan trots att spelet hackar en del och till sist kommer utdelningen.

Fredrik Thörnqvist blev matchens lirare i förra matchen mot Villastaden och fick därmed äran att lämna över arbetarhjälmen till en ny matchens lirare. Han valde nu innermittfältaren Robin Granlund.

Nu väntar en veckas träning innan vi riktigt får bekänna färg på fredag. Hammarö med två raka segrar, noll insläppta mål och 17gjorda mål!!! kommer på besök på Molkoms IP. Visst kommer det då fler besökare än i premiären?
Publiksiffra för dagen; drygt 194 (204)

/Tränare Andreas Dullum

Skribent: Karin Forsberg
Epost: Adressen Gömd
IF Nyedshov - Div 5 östra herrar 2021
Box 35
660 60 Molkom
Telefon: 0700018340
E-post: This is a mailto link

 

 

  

      

  

 

  MOLKOM-BIOVÄRME

 

  molkoms-el12

 

  Tågmark Din Mäklare!

 

 Moelven skog AB

 

 molkoms-pizza12

 

 

 

Postadress:
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
66060 Molkom

Besöksadress:
Molkoms IP, Hjuldonsvägen 2b
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: 0700018340
E-post: This is a mailto link

Se all info