Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Baron är klar!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Baron är klar!


Nyedshov har landat ytterligare en prestigevärvning inför återkomsten till division 5. Henrik "Baron" Nordblad ansluter och tillför ett redan fysiskt starkt lag ytterligare en dimension.

Tränarparet Dullum/Johanssons ord om denna värvning:
Vi var på Henrik redan förra säsongen för en underskrift, men han kände då att han inte hade tid för fotbollen. Henrik är väl mest känd från innebandyplanen där han tillhört Karlstad IBF under många säsonger och spelat i SSL (52 SSL-matcher - 15 mål).

Vi får en spelare som fyller alla kriterier vi vill ha på våra spelare iNyedshov. Bra fysik, hårt arbete för laget, proffsig inställning och ännu en spelare som går direkt in i gruppen då han spelat innebandy med flera av spelarna tidigare. Konkurrensen hårdnar om platserna i startelvan men vi vet hur det ser ut på nivån med spelare som kan vara borta och vi är just nu extremt nöjda över truppen vi förfogar över.

Henriks egna ord:
Jag kommer ursprungligen från Lesjöfors och det var även där jag inledde mitt fotbollsspelande i Lesjöfors IF. Jag spelade senare för Filipstads FF och några säsonger i Råtorp.

Jag föredrar att spela innermittfält och ser fram emot att få spela iNyedshov då det verkar vara ett extremt ”gött gäng” där jag känner flera av spelarna sedan tidigare.

Välkommen till Hovet Baron!!!

Inga nyheter är skapade
IF Nyedshov - Div 5 östra herrar
Box 35
660 60 Molkom
Telefon: 0700018340

 

 

  

      

  

 

  MOLKOM-BIOVÄRME

 

  molkoms-el12

 

  Tågmark Din Mäklare!

 

 Moelven skog AB

 

 molkoms-pizza12

 

 

 

Postadress:
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
66060 Molkom

Besöksadress:
Molkoms IP, Hjuldonsvägen 2b
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: 0700018340
E-post: info@nyedshov.se

Se all info