Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Damlaget gör klart med tränare"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Damlaget gör klart med tränare


IF Nyedshov kan ikväll presentera damlagets nya tränare (eller snarare tränarduo) för säsongen 2018. 

Marinette Bergwall kommer leda Hovets damer i division 5. Till sin hjälp kommer hon ha sin sambo Tomas Abraham som i första hand kommer ta hand om lagets målvakter. Även förra säsongens omskrivne eldsjäl i Nyedshov, Joakim Bingström kommer finnas med i ledartrojkan.

Presentation av Marinette:
Jag började min spelarkarriär med bandy i Filipstad i ett pojklag, som gick sedan över till innebandy i Filipstad där jag var med och blandannat vann serien för flickor 15.

Fortsatt sedan som damlagspelare i Lesjöfors innebandyförening, blandannat i division 2 och slängde mig även med i Lesjöfors IF i fotboll någon säsong för att sen efter flytt till Karlstad från Lesjöfors spela i Sjöstads IF U-lag i innebandy.

Jag har även varit lagledare/tränare för IFK Heden dam u-lag i innebandy säsong 2013/14, följt av Skattkärrs IK innebandy u-lag och idag spelar jag innebandy i Karlstad IBF i division 3.

Bollsporter har alltid varit ett brinnande intresse och i maj 2017 blev jag också färdigutbildad som Hälsoinspiratör, Jobbar för övrigt heltid inom grundsärskola/fritidshem så bemötandet med andra människor är en vardag för mig.

Presentation av Tomas:
Är född i Budapest i Ungern och uppväxt i Stockholm sen ca 3 års ålder. Började sin barndom inom sporten med fotboll och ishockey i AIK. Spelade även bandy i klubben GT 76 mellan 14-16 års ålder.

Sedan blev det innebandy i AIK i övre tonåren och samtidigt tränare för ett pojklag. Avslutade idrottskarriären i Stockholm i klubben IK Stym innebandy.

Efter flytt till Karlstad så blev det fortsatt spel i Skattkärr innebandy herr u-lag samt Råtorps IK i fotboll, och är nu spelare i SK Örnen herr u-lag och även tränare för P 09 Karlstad innebandy. Jobbar på Helmia som personlig bilvårdstekniker.

Välkomna till Hovet, Marinette och Tomas 

Inga nyheter är skapade
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
660 60 Molkom
Telefon: 0700018340

  

      

  

 

  MOLKOM-BIOVÄRME

 

  molkoms-el12

 

  Tågmark Din Mäklare!

 

 Moelven skog AB

 

 molkoms-pizza12

Postadress:
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
66060 Molkom

Besöksadress:
Molkoms IP, Hjuldonsvägen 2b
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: 0700018340
E-post: info@nyedshov.se

Se all info