Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till IF Nyedshov - Den lilla föreningen med det stora engagemanget


Molkom är en tätort 3 mil nordöst om Karlstad, med ca. 1.900 invånare. Namnet kommer från den gård som fanns här i början av 1500-talet, och som senare gav namn åt järnvägsstationen. Ulf Malmros kommer från Molkom, och några av hans filmer utspelar sig där (även om de faktiskt inte är inspelade på orten). Musikbröderna Rognedals har spelat i IF Nyedshov. 

IF Nyedshov bildades 1928 och firade 90 års jubileum 2018. Ishockeyn lades ”på is” för några år sen och idag finns endast fotboll inom verksamheten. I seriespel kan vi idag se herr-, U-lag herr, pojk- och flickfotboll. IF Nyedshovs seniorer herr spelar sedan något år tillbaka i div 5 och det, för året, nystartade U-laget herr i div 7. Tyvärr finns det i dagsläget inget underlag för ett damlag.

Fotbollen i Molkom följs med ett stort intresse vilket visas genom fantastiska publiksiffror vid Molkoms IP. Fotbollen har ett publiksnitt som väl matchar de större lagen i Värmland.

Verksamheten bedrivs på Molkoms IP och Åsvallen, tre mil norr om Karlstad. Molkoms idrottsplats där också föreningen klubbstuga är belägen är en idyllisk plats med stora grönytor i en naturskön miljö. Vill DU börja spela fotboll hos oss, kontakta kansliet This is a mailto link 

Varmt välkommen till fotbollsföreningen IF Nyedshov och Molkoms IP

 

Uppdaterad: 05 SEP 2018 13:53 Skribent: Karin Forsberg, ordförande IF Nyedshov

 

 

  

      

  

 

  MOLKOM-BIOVÄRME

 

  molkoms-el12

 

  Tågmark Din Mäklare!

 

 Moelven skog AB

 

 molkoms-pizza12

 

 

 

Postadress:
IF Nyedshov - Fotboll
Box 35
66060 Molkom

Besöksadress:
Molkoms IP, Hjuldonsvägen 2b
66060 Molkom

Kontakt:
Tel: 0700018340
E-post: This is a mailto link

Se all info