Säsongsavgift/Bingolotter

Säsongsavgift är en deltagaravgift som betalas en gång/säsong. Betald säsongsavgift är en förutsättning för att delta i föreningens tränings- och matchverksamhet.

Avgifter;

0-9 år                          100 kr

10-15 år                       300 kr

from 16 år och uppåt     500 kr

Träningsavgift gäller för varje aktiv spelare som spelar 5, 7, 9 och 11-manna och deltagande gäller för valfritt antal träningstillfällen under aktuell säsong.

Deltagaravgifterna gäller from det verksamhetsår man fyller år, inte enskild spelares födelsedag.

Fyller man tex 10 år  1 oktober betalar man ändå 300 kr i deltagaravgift för det aktuella året.

Fyller man tex 16 år 1 oktober betalar man ändå 500 kr i deltagaravgift för det aktuella året.

Betalning sker till bankgiro 111 - 6813 (Swedbank) eller via Swishnummer 123 575 28 78

Glöm inte att maila den aktives namn och personnummer (10 siffror) till This is a mailto link

Genom avgiften är ALLA försäkrade via Folksam. Läs vidare via denna länk: www.folksam.se

ÖVRIGT!

Som nybörjare betalar du när du bestämt dig för att träna mer än de tre pass. Man får alltså prova tre gånger utan kostnad. Fortsättare betalar direkt därefter.

För medlemmar som tillkommer under året gäller betalning innan man deltar i matchspel. För spelare som tillkommer efter 1 augusti gäller full medlemsavgift och halv deltagaravgift för att få delta i tränings- och matchverksamhet.

Vid osäkerhet gällande avgifterna, kontakta kansliet innan betalning görs.

Aktiv spelare kan välja att betala säsongsavgift genom att prenumerera på bingolotter. Kontakta din ledare.

(säskild blankett finns, fås av ledare/tränare eller via kansliet. Blanketten lämnas därefter till ledare/tränare)

/Styrelsen

Uppdaterad: 05 MAR 2018 13:48