Vill du vara med och stödja idrottsföreningen IF Nyedshov – fotboll?

IF Nyedshov är en förening som genom fotboll som utgångspunkt ska bidra till att hålla bygden levande genom att vara en aktiv och attraktiv förening. Vi strävar efter att vara ett naturligt val för fotbollsintresserade där vi erbjuder en verksamhet där intresse för fotboll och föreningsliv ska tillvaratas. Vår verksamhet grundarsig på ideella, engagerade ledare och föräldrar samt väl fungerande anläggningar. Alla medlemmar, aktiva och övrigt engagerade Molkomsbor erbjuds en tillvaro som bedrivs i en god miljö både socialt och sportsligt.

Som sponsor för vår förening så bär du med dig vetskapen om att du är delaktig i en verksamhet där intresset för fotboll, föreningsliv och bygden tillvaratas.

Önskar du och/eller ditt företag stödja oss i vårt arbete med att erbjuda barn, ungdomar och vuxna en aktiv fritidssysselsättning så erbjuder föreningen er några möjligheter till exponering via föreningens annonser, affischer, hemsida samt via denna Facebooksida.

Vid intresse och vid eventuella frågor kontakta

TILLSAMMANS VÄXER VI!

Uppdaterad: 22 DEC 2016 13:50