Spelarlicens

Licensavgift betalas av spelare från 15 år och äldre - 200 kr/säsong
Betalning sker i samband med träningsavgift/deltagaravgift
till IF Nyedshovs bankgiro 111 - 6813.
Glöm inte att skriva namn och personnummer (10 siffror)

Rutiner:

Enligt Svenska Fotbollsförbundets tävlingsbestämmelser måste alla spelare ha licens från och med det år man fyller 15 år för att få spela tävlingsmatch. Första gången en spelare skall licensieras för en klubb måste vårdnadsinnehavaren för spelaren skriva under ett intyg som ger föreningen rätt att ansöka om licens för spelaren.

Spelaren får bara spela matcher i den förening som spelaren är licensierad i. Om spelaren vill byta förening måste spelaren och båda föreningarna skriva på en övergångshandling som skickas till Svenska Fotbollsförbundet.

Intyg för licens samt information

Alla spelare som licensieras blir automatiskt försäkrade via Folksam. Försäkringen gäller för skador som inträffar under träning, match samt vid resa till och från fotbollsplanen, se vidare länk: www.folksam.se

/IF Nyedshov

Uppdaterad: 22 DEC 2016 13:50 Skribent: Karin Forsberg